Armia teki maalin – St. Louis voitti ottelun

11.02.2024 22:57

Montreal Canadiensin vaikea kotiviikonloppu sai sunnuntaina jatkoa ottelulla St. Louis Bluesia vastaan. Lauantaina Canadiens hävisi Dallasille kotikaukalossaan maalein 3–2. Nyt Blues paukutti loppulukemiksi 7–2 (3–1,1–0,3–1).

Jo lauantaina hyvässä vireessä ollut, mutta ilman osumia jäänyt Habsin Joel Armia onnistui nyt maalinteossa. Armia teki kauden yhdeksännen maalinsa kolmannen erän kolmannella minuutilla ja kavensi sillä ottelun 2–5:een. Montralille osui myös Nick Suzuki ottelun avauserässä.

Illan tähdet olivat kuitenkin Bluesin Jordan Kyrou kahdella maalillaan, Jake Neighbours kahdella syötöllään ja Robert Thomas tehoillaan 1+3. Myös Kasperi Kapanen keräsi tililleen syöttöpinnan auttaessaan Colton Paraykoa 2–0-osumassa ensimmäisen erän alussa.

Blues on voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Montrealilla on viidestä viimeisestä kaksi voittoa.