Armialle kauden ensimmäinen maali – Tolvanenkin osui

06.01.2023 07:53

Huhuh! Tulihan se. Joel Armia avasi vihdoin maalitilinsä.©AOP

Joel Armia teki kauden ensimmäisen maalinsa, ja Motrealin ainoan, NY Rangersin voittaessa kanadalaisjoukkueen vieraskentällä 4-1. Armian 1-3-kavennus tuli kolmannen erän loppupuolella suoraan maalin edestä. Armia on ollut vastatuulessa tehottomuudellaan viime aikoina ja sai jo istua popcorniosastollakin ennen Rangers-matsia. Rangersin Chris Kreider teki ottelussa alivoimamaalin ja lisäksi Rangersille osuivat Braden Schneider ja Filip Chytil kahdesti. Canadiens on hävinnyt nyt seitsemän ottelua putkeen. Se on itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä.

Armian osuma näkyy tästä.

Eeli Tolvanen osui jälleen Krakenille. Osuma Torontoa vastaan oli ottelun avausmaali ja se tuli ylivoimalla toisen erän puolivälin tuntumassa. Kraken voitti vierasottelun maalein 5-1.

Tolvasen taidonnäyte tästä.

Colorado Avalanche kävi häviämässä Vancouverissa maalein 2-4. Mikko Rantanen iski kauden 26:nnen maalinsa Cale Makarin ja Artturi Lehkosen avustamana ensimmäisen erän lopulla. Se vei joukkueen 1-0-johtoasemaan. Toisen erän alussa Samuel Girard vei mestarit jo 2-0-johtoon, mutta sitten Canucks aloitti illan maalitalkoot. Andrei Kuzmenko oli tehokkain kahdella osumallaan. Coloradon tappioputki on nyt viiden ottelun pituinen.

Myös Columbuksen tappioputki venyi. Joukkue hävisi Washingtonille kotonaan 2-6 ja hävisi vuoden toisen ottelunsa peräkkäin. Patrik Laine pelasi ottelussa 19 minuuttia, mutta ilman tehopinnoja. Washingtonin onnistuja oli T.J. Oshie kahdella maalillaan.

New Jersey Devils hävisi puolestaan kotonaan St. Louis Bluesille maalein 3-5. Erik Haula oli syöttämässä Jack Hughesin 1-1-tasoitusmaalia toisen erän alussa. Hughes teki ottelussa kaksi maalia, mutta Devils pelasi peräkkäisinä päivinä ja se tuntui. Devils voitti keskiviikkona Detroitissa maalein 5-1.