Arsenal piti Cityn aisoissa – Manchesterissa tasuri

31.03.2024 20:29

Valioliiga

Valioliigassa pelattiin pääsiäisunnuntaina Valioliigan kärkipaikasta. Illan huippuottelussa Manchester City sai kotikentälleen vieraaksi sarjataulukossa niukasti edellään olevan Arsenalin.

Ottelu Manchesterissa oli tiukan puolustamisen näytös molemmissa päissä. Vaaralliset hyökkäykset jäivät vähiin. Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja tullut. Toisella puoliajalla City hallitsi ja rakenteli monesti paikkoja Arsenalin maalin eteen, mutta viimeistelyt eivät tuoneet tulosta Arsenalin tiukan puolustamisen toimiessa.

Ottelu päättyi 0–0-tasatulokseen ensimmäistä kertaa Pep Guardiolan ja Mikel Artetan välillä.

Aiemmin päivällä Liverpool voitti Brightonin 2–1 ja vankisti voitolla asemiaan sarjan piikkipaikalla. Arsenal on toisena ja Liverpoolia kaksi pistettä jäljessä. City on kolmantena kolmen pinnan päässä kärjestä. Otteluita on kaudella vielä yhdeksän jäljellä.