TILANNEHUONE

Arsenalin ja Liverpoolin välierä siirtyy kahdella viikolla

05.01.2022 15:48

Arsenalin ja Liverpoolin välierä siirtyy kahdella viikolla

Caoimhin Kelleher pelasi Liverpoolin maalissa Chelseaa vastaan. @ AOP

Jalkapallo

Arsenalin ja Liverpoolin torstainen Liigacupin välieräottelu siirtyy kahdella viikolla Liverpoolin koronatilanteen pahennettua. Asiasta päätti Englannin liiga Liverpoolin esitettyä ottelun siirtämistä.

Nyt joukkueet kohtaavat ensin 13. tammikuuta Anfieldilla ja sen jälkeen 20. tammikuuta Arsenalin kotikentällä Emirates Stadiumilla.

Liverpoolilta puuttui jo sunnuntaisesta Chelsea-ottelusta manageri Jürgen Kloppin lisäksi koronatartuntojen vuoksi Alisson, Roberto Firmino ja Joel Matip. Tilanne on pahentunut alkuviikon aikana ja Liverpool on joutunut sulkemaan Melwood Parkin harjoituskeskuksen. Lisäksi Liverpoolilta puuttuvat Afrikan mestaruusturnaukseen matkustaneet Mohamed Salah, Sadio Mane ja Naby Keita.

Liverpoolin on määrä kohdata seuraavaksi sunnuntaina Shrewsbury FA Cupin 3. kierroksen ottelussa. Sen mahdollisesta perumisesta ei ole tehty vielä päätöstä.

Liigacupin toisessa välieräparissa iskevät yhteen Tottenham ja Chelsea. Kaksikon ensimmäinen yhteenotto on keskiviikkona Stamford Bridgella.