TILANNEHUONE

Arteta odottaa sunnuntaina isoa taistelua

03.09.2023 07:57

Arteta odottaa sunnuntaina isoa taistelua

Mikel Arteta haluaa poimia pisteet Manchester United -ottelusta.©AOP

Valioliiga

Sunnuntai-illan jännitysnäytelmä Valioliigassa on Arsenalin ja Manchester Unitedin kohtaaminen Lontoossa Emiratesilla. Kotijoukkueen manageri Mikel Arteta odottaa intohimoista kohtaamista.

”Tunnemme historian näiden joukkueiden välillä. Ottelusta tulee todella kilpailuhenkinen ja iso taistelu. Me haluamme siitä kolme pistettä”, Arteta vakuutti lehdistötilaisuudessa.

”Kaikki haluavat voittaa otteluita ja me haluamme pelata parhaalla mahdollisella tavalla. Sellainen ei sanele kentän tapahtumia, mutta voi antaa momentumin ja uskoa omaan tekemiseen. Ennen maaottelutaukoa on tärkeää saada hyvä tulos ja voitto, sekä sitten jatkaa syyskuun muihin otteluihin hyvällä jengalla.”

Voitto merkitsisi Arsenalille kolmea peräkkäistä voittoa Manchester Unitedista. Viimeksi sellainen putki tuli vuonna 1991.

Tämän kauden peleistään Arsenal on pelannut tasan Manchester Cityä ja Fulhamia vastaan, sekä voittanut Nottingham Forestin ja Crystal Palacen. Joukkue on sarjataulukossa kuudentena. Viime kausi on kuitenkin ladannut joukkueelle jättimäiset odotukset.

”Viime kausi nosti odotustasoa joka saralla ja meidän täytyykin vaatia toisiltamme parasta. Reaktio tasapeliin jo indikoi, missä sitä halutaan olla, sekä sen tason, jolle kaikki on itsensä asettanut”, manageri selvitti.

Valioliiga: Arsenal – Manchester United sunnuntaina kello 18.30.