TILANNEHUONE

Arteta tsemppaa omiaan – iso peli pian edessä

18.04.2024 06:22

Valioliiga

Valioliigan Arsenal koki massiivisen takaiskun keskiviikkona Münchenissä, kun joukkue taipui Bayern Münchenille Mestarien liigan ottelussa lukemin 0–1. Isäntien ja ottelun ainoasta maalista vastasi Joshua Kimmich ottelun 63. minuutilla.

Arsenalin loppukauden kunto alkaa ontua. Se putosi myös Valioliigan ykköspaikalta viime viikonloppuna. Lontoolaisten manageri Mikel Arteta sanoi lehdistölle Münchenissä ottelun jälkeen, että sanoja, joilla lohduttaa pelaaja juuri on hyvin vaikeaa löytää.

”Toivoisin, että minulta löytyisi ne oikeat sanat, joilla heidät saisi tuntemaan olonsa paremmaksi. Aion olla, ja pyytää koko valmennustiimiä, olemaan tukena tällä hetkellä”, Arteta sanoi.

”Olen niin kiitollinen, että saan valmentaa heitä ja työskennellä heidän kanssaan joka päivä.”

Arteta puhui myös pienistä marginaaleista ja siitä kuinka nopeasti Arsenal on noussut mukaan Mestarien liigan jatkopeleihin.

”Mitä minun itseni täytyy nyt tehdä, on seisoa heidän rinnallaan ja antaa heille paljon tukea ja rakkautta. Tästä on nyt pian noustava, koska lauantaina meillä on edessä iso ottelu. Iso, iso ottelu”, Arteta painotti.

Arsenal kohtaa lauantaina Wolverhamptonin ja ensi tiistaina Chelsean. Joukkueen vaikea loppukauden ohjelma jatkuu seuraavana lauantaina Tottenhamia vastaan.

Ei mennyt kuin……