Avalanche herätteli Dallasia, Armia teki maalin

14.02.2022 08:05

Kaverit iloitsivat Joel Armian onnistumisesta.@AOP

Sunnuntaina NHL:ssä Joel Armia onnistui pitkästä aikaa. Dallas sai puolestaan kyytiä Coloradolta.

VYÖRY. Dallas Stars sai kokea Avalanchen voiman. Colorado nappasi pisteet tähtipaidoilta lukemin 4-0! Darcy Kuemper teki 23 torjuntaa ja pelasi kauden toisen nollapelinsä. Avalanchen tehomies oli Gabriel Landeskog kahdella osumallaan. Mikko Rantanen häiriköi Roope Hintziä virheisiin. Muutenkin Colorado pyöritteli Starsin miehiä mielensä mukaan varsinkin viimeisessä erässä. Coloradon voittoputki on jo 19 matsin pituinen. Ottelupari kohtaa uudelleen tiistaina Denverissä. Dallas tarvitsee pinnoja. Pudotuspelit ovat karussa.

SKINNER. Montreal Canadiens sai jälleen todeta vieraan vahvemmaksi. Buffalo Sabres voitti ottelun Montrealissa maalein 5-3. Buffalon tähti oli yksi mies. Jeff Skinner teki neljä maalia ja syötti yhden. Hän oli siis mukana joukkueensa kaikissa maaleissa. Montrealille voittaminen on vierasta. Tänä vuonna joukkue on voittanut vasta vain yhden ottelun. Joel Armia yritti kuitenkin auttaa punanuttuja sunnuntaina vetämällä kiekon maalinkulmalta sisään ja siirtämällä taululle luvut 3-2 toisessa erässä. Maali on Armian toinen tällä kaudella. Syöttöjä suomalaisella on tilillä viisi. Valmentaja Martin St. Louis selittelee tekemisiään jo lehdistölle. Hänelle kolmas peräkkäinen tappio. Mutta muutosta pelitapaan on kuulemma tulossa. Ja nyt pitää olla kärsivällisyyttä.