Avalanche jo tappioputkessa – Kalifornia ei sovi

04.12.2023 06:14

Coloradon tappioputki venyi kolmeen otteluunn sunnuntaina Los Angelesissa. Kings piti pisteet itsellään voittamalla kohtaamisen kotijäällään peräti lukemin 4–1 (0–1,1–0,3–0). Vahvan rynnistyksen Kings otti viimeisessä erässä kolmella maalilaan.

Avalanchen tehohyökkääjä Mikko Rantasen pisteputki venyi kuitenkin kuuteen otteluun. Rantanen pelasi lähes 22 minuuttia ja oli syöttämässä joukkueensa ainoaa osumaa, jonka viimeisteli maaliin Josh Manson, jolle osuma oli kauden ensimmäinen. Avalanche pelasi ilman luottopakki Cale Makaria, joka loukkaantui edellisessä ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Sivussa on yhä myös hyökkääjä Artturi Lehkonen.

Kingsille Quinton Byfield osui kahdesti, Trevor Moore kerran ja Drew Doughty laittoi kiekon tyhjiin.