TILANNEHUONE

Avalanche romahti taas vieraissa – Sharks säälittää jo

05.11.2023 08:30

NHL

Colorado Avalanchella oli täysi katastrofi-ilta Las Vegasissa. Colorado hävisi ottelun puolustavalle mestarille peräti 7–0 (1–0,3–0,3–0). Ottelu oli Avalanchelle muutenkin jo kolmas peräkkäinen vieraspeli ilman maaleja.

Vegasin Mark Stone teki sensaatiomaisesti kaksi alivoimamaalia. Lisäksi Jack Eichel ja William Karlsson onnistuivat myös kahdesti maalinteossa. Vegas-vahti Adin Hill oli myös terässä ja torjui 41 kiekkoa. Avs-vahti Alexander Georgievin uran 200 NHL-ottelu päättyi karmivaan tulokseen. Hän teki kuitenkin 27 torjuntaa.

”Eipä ollut paljon hehkutettavaa tässä ottelussa. He eivät anna helppoja maaleja, eivätkä tee virheitä. Kaikki heitä vastaan pitää ansaita”, Coloradon valmentaja Jared Bednar kommentoi AP:lle.

Myös San Jose Sharks jatkoi rökäletappiolinjalla. Tällä kertaa joukkue hävisi Pittsburgh Penguinsille 10–2 (2–0,5–1,3–1). Pensin Jake Guentzel teki tehot 2+2, Reilly Smith myös 2+2, Jevgeni Malkin 2+0 ja Bryan Rust 1+3. Sharksin Mikael Granlund ahkeroi viime kevään joukkuettaan vastaan yli 20 minuuttia ja laukoi kahdesti. San Josen maalit värkkäsi ylivoimalla Anthony Duclair 1–4 ja Jacob MacDonald 2–8. Tappio oli Sharksille 11 peräkkäinen. Se ei ole vieläkään voittanut yhtään ottelua tällä kaudella.

Ei mennyt näillä jätkillä ihan putkeen….