Barkov ja Granlund tehokkaina San Josessa

15.11.2023 08:30

Aleksander Barkov teki yhden ja syötti yhden, kun Florida Panthers vieraili San Josen Shark Tankissa. Barkov onnistui maalinteossa kolmannen erän lopulla laittamalla kiekon tyhjiin. Osuma oli Barkovin kauden kuudes onnistuminen. Lisäksi Floridan kapteeni kakkossyötti ottelussa Carter Verhaeghen 3–3-ylivoimalla tulleen tasoitusmaalin yhdessä Matthew Tkachukin kanssa kolmannessa erässä. Florida voitti varsin tasaisen ottelun lopulta 5–3(1–1,1–0,3–2).

Myös Sharksin Mikael Granlund uurasti ottelussa. Hän kakkossyötti kaksi osumaa kolmannessa erässä. Ensin Tomas Hertlin 2–2-ylivoimatasoituksen ja sitten Luke Kuninin 3–2-johtomaalin.

Florida on nyt viiden ottelun voittoputkessa. Sharksilla on taas kolmen tappion putki päällä.