TILANNEHUONE

Barkov ja Lundell tehokkaina – Florida pudotuspeleihin

04.04.2022 07:40

Barkov ja Lundell tehokkaina – Florida pudotuspeleihin

Jonathan Huberdeau on NHL:n pistepörssin kolmonen.@AOP

NHL

Florida Panthers saavutti sunnuntaina kauden ensimmäisen tavoitteensa. Florida voitti Buffalo Sabresin 5-3, mikä varmisti sille pudotuspelipaikan. Florida on ensimmäinen NHL-joukkue, joka varmistaa paikkansa kevään koitoksissa. Pudotuspelipaikka on Panthersin kolmas peräkkäinen. Buffalo sen sijaan on jälleen vahvasti putoamassa jatkopeleistä.

Illan ottelussa Aleksander Barkov syötti kaksi maalia ja Anton Lundell teki kauden 15. osumansa. Joukkueen kauden pistelinko Jonathan Huberdeau teki myös maalin ja hänen tehopistesaldonsa näyttää nyt 97. Hän ohitti sillä Barkovin nimissä olleen seuran yhden kauden piste-ennätyksen yhdellä pisteellä. Barkov teki 2019 96 pinnaa.

”Hän on aivan uskomaton pelaaja. Meillä on vielä paljon pelejä jäljellä, joten on mielenkiintoista nähdä mihin hän vielä yltää”, Barkov kommentoi Huberdeaun pelaamista NHL:n haastattelussa ottelun jälkeen.

MUUTA: Edmontonin Jesse Puljujärvi teki kauden 13. osumansa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Puljujärven osuma vei Oilersin 4-0-johtoon ja joukkue voitti ottelun lopulta 6-1. New Jerseyn Janne Kuokkanen keräsi syöttöpisteen Jesper Böqvistin maalista ottelussa NY Islandersia vastaan. Islanders voitti ottelun Newarkissa maalein 4-3. Isles on voittanut Devilsin neljä kertaa tällä kaudella. Kevin Lankinen torjui 32 kiekkoa Chicagon maalilla ottelussa Coyotesia vastaan. Blackhawks kuitenkin taipui kotonaan numeroin 2-3.