Barkov ja Rantanen onnistuivat syötöissään

03.01.2024 07:04

Florida Panthers voitti vieraissa Arizona Coyotesin maalein 4–1 (1–0,0–0,3–1). Aleksander Barkov syötti ottelussa Sam Reinhartin 2–1-ylivoimaosuman kolmannessa erässä. Syöttöpinna oli suomalaiskapteenille kauden 28:s. Samalla hän otti seurahistoriassa ykkössijan syöttöjen määrässä. Barkov on syöttänyt yhteensä 416 maalia joukkueelleen. Panthersin voittoputki venyi Arizonassa jo viiteen peräkkäiseen. Coyotesin ainoan kavennuksen teki Alexander Kerfoot alivoimalla.

Myös Mikko Rantanen syötti taas kaksi maalia. Colorado Avalanche voitti NY Islanderin kotonaan jatkoajalla maalein 5–4 (1–2,2–2,1–0,1–0). Ottelun ratkaisi Nathan MacKinnonin ylivoimaosuma puolen minuutin jatkoajan jälkeen. Rantanen oli sen kakkossyöttäjä. Toisessa erässä Rantanen auttoi lisäksi Jonathan Drouinia 3–3-tasoitusmaalissa. Voitollaan Colorado venytti voittoputkeaan kolmeen otteluun. Rantanen on tehnyt tällä kaudella tehopisteitä 19+28.