Barkov johdatti Panthersin voittoon

11.12.2023 01:00

Aleksander Barkov ja Eetu Luostarinen osuivat, kun Florida Panthers voitti vieraissa Columbus Blue Jacketsin sunnuntaina lukemin 5–2 (2–1,0–0,3–1).

Barkov syötti ensin Gustav Forslingin tekemän ottelun avausmaalin ensimmäisellä peliminuutilla. Oman iskunsa hän veti kolmannen erän puolivälin jälkeen ylivoimalla. Se oli Barkovin kauden kymmenes maali. Eetu Luostarinen laittoi ottelun lopulla kiekon tyhjään maaliin ja kirjautti sillä itselleen kauden neljännen osuman. Lisäksi Niko Mikkola syötti Panthersien 4–2-osuman, jonka viimeisteli Matthew Tkachuk. Barkov valittiin illan ykköstähdeksi. Hän on tehnyt kaudella 24 ottelussa tehot 10+18.

Columbuksen Patrik Laine syötti Dmitri Voronkovin 2–3-kavennuksen. Syöttöpinna oli Laineen kauden kolmas.

Panthersin Nick Cousinsin ja  Columbuksen Erik Gudbransonin tunteet kuumenivat ottelun kolmannen erän alussa. Molemmat istuivat jäähyt. Niiden jälkeen nahina jatkui järjettömällä kostoretkellä ja Gudbranson lensi lopulta ulos.