Barkov lisäsi Oilersin kurjuutta, Koskinen voimaton

21.01.2022 07:38

Tähdistömerkinnän saaneen Sasha Barkovin tilasto näyttää nyt 15+14.@AOP

Florida Panthers jatkoi Edmonton Oilersin kurjuutta oikein urakalla. Panthers jyräsi Edmontonin tämän kotikaukalossa peräti maalein 6-0. Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä Aleksander Barkov palasi jälleen maalintekoon. Hän osui ylivoimalla reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Toisen osuman Barkov teki kolmannen erän alkupuolella, siirtäessään ottelun 3-0:aan Radko Gudasin esityöstä. Lisäksi Barkov syötti vielä Anthony Duclairin 4-0-ylivoimaosuman yhdessä Sam Reinhartin kanssa. Anton Lundell sai syöttöpisteen Sam Benettin 5-0-ylivoimaosumaan. Mikko Koskinen oli lähes voimaton Oilersin maalilla. Hän teki 22 torjuntaa ottelussa. Torjuntaprosentti 78,6.

Dallas Stars voitti vieraissa Buffalo Sabresin maalein 5-4. Dallas onnistui ylivoimalla peräti neljä kertaa. Roope Hintz keräsi tehot 1+1, mutta Tyler Seguin ja Jason Robertson tekivät molemmat kaksi maalia ja kaksi syöttöä. Dallasin ruotsalaispelaaja John Klingberg viimeisteli kolme syöttöä. Voitto katkaisi Dallasin kolmen ottelun tappioputken. Buffalon Henri Jokiharju onnistui syöttötehtävissä kahdesti. Buffalon Aaron Dell teki maalillaan huikeat 42 torjuntaa.

Juuse Saros oli jälleen vireessä Nashvillen maalilla kotiottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Predators voitti ottelun maalein 5-2. Saros teki 36 torjuntaa ja hänet nimettiin ottelun kakkostähdeksi. Eeli Tolvanen lisäsi tilastoonsa maalin osuessaan riparista ensimmäisesä erässä.  Tolvasen 1-0-osuma oli ottelun avausmaali ja se on pelaajan kuudes maali tällä kaudella. Mikael Granlundin tehot olivat 1+1. Hän viimeisteli ensimmäisessä erässä joukkueensa 2-0-osuman.

Colorado Avalance voitti LA Kingsin Kaliforniassa maalein 4-1. Mikko Rantanen teki ottelun ensimmäisen osuman ajassa 9:43 ylivoimalla. Lisäksi Rantanen keräsi syöttöpisteen Avalanchen 4-1-osumasta, jonka viimeisteli Devon Toews. Rantasen tehot ovat nyt 20+26. Avs maalivahti Darcy Kuemper teki ottelussa 40 torjuntaa. Hänet valittiin ykköstähdeksi.

Boston Bruins voitti kotonaan Washington Capitalsin maalein 4-3. Bostonin Charlie McAvoyn ylivoimamaali vain 43 sekuntia ennen kellon loppupärinää, ratkaisi matsin. Tuukka Rask lämmitti Bruinsin vaihtopenkkiä, kun Linus Ullmark taiteili 14 torjuntaa.

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine teki kauden kuudennen maalinsa Philadelphia Flyersia vastaan. Laineen maali siirsi Columbuksen 2-0-johtoon ottelun kolmannessa erässä ja se oli ottelun voittomaali. Flyers hävisi ottelun 1-2 ja jatkoi samalla tappioputkeaan jo kymmenenteen otteluun. Flyersillä on ollut saman pituinen tappioputki jo kerran aiemmin tällä kaudella.