Barkov loukkaantui – Luostarinen maalinteossa

18.11.2023 07:53

Aleksander Barkov loukkaantui ottelussa Anaheim Ducksia vastaan lauantaiaamuna. Barkovin polvi osui yhteen Anaheimin puolustaja Jackson LeComben jalan kanssa kolmannen erän alussa kunnon tällillä. LeCombe sai tilanteesta kahden minuutin jäähyn.

Huoltaja talutti kivuliaan näköisen Barkovin pukukoppiin, josta hän ei enää palannut jäälle.

Florida kuitenkin voitti Ducksin Anaheimissa maalein 2–2(2–0,0–0,0–1). Floridan Eetu Luostarinen teki ottelun avausmaalin ensimmäisen erän loppupuolella. Osuma on Luostarisen kauden ensimmäinen. Siinä avusti Anton Lundell, jolle syöttöpinna oli kauden kuudes. Lundell autoi joukkuettaan myös illan toisessa osumassa, jonka viimeisteli Oliver Ekman-Larsson ensimmäisen erän toiseksi viimeisellä minuutilla. Anaheimin osuman viimeisteli Frank Vatrano kolmannessa erässä ja ylivoimalla. Se jäi Anaheimin ainoaksi osumaksi. Tosin myös Jacob Silferberg laittoi kiekon maaliin kolmannessa erässä, mutta sitä ei hyväksytty.