Barkov mukana – Lundell Floridan suomalaistähtenä

25.01.2024 07:10

Aleksander Barkov palasi Florida Panthersin kokoonpanoon kolmen ottelun loukkaantumishuilin jälkeen. Hyökkääjä nousi heti pisteille syötettyään maalin Arizona Coyotesia vastaan. Panthers voitti kotonaan vahvan alun jälkeen maalein 6–2 (3–0,2–0,1–2).

Barkov auttoi Sam Reinhartia maalinteossa ensimmäisessä erässä ylivoimalla. Syöttöpinna on Barkovin kauden 36:s.

Illan suomalaistähti ottelussa oli kuitenkin Anton Lundell, joka teki toisen erän lopulla kauden neljännen maalinsa Reinhartin ja Eetu Luostarisen syötöistä. Maali vei Floridan jo 5–0-johtoon. Saman erän alussa Lundell myös syötti Matthew Tkachukin 4–0-osuman. Tkachuk teki ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden. Lundellin tehot kaudella ovat 4+14.

Arizonan kavennukset  tulivat päätöserässä ja niistä vastasivat Dylan Guenther 1–6 ylivoimalla ja 2–6 Logan Cooley. Tätä osumaa Matias Maccelli oli kakkossyöttämässä. Samalla Maccelli sai 25 syöttöpinnaa täyteen.

Florida on nyt voittanut kaksi ottelua taas putkeen. Arizona oli voittanut kaksi edellistään.