Barkov on kovassa vireessä – Rantanenkaan ei hyydy

07.01.2022 08:14

Alexander Barkovin Florida taipui lopulta Dallasille.@AOP

Aleksander Barkov on vireessä. Panthers-hyökkääjä teki tehot 2+1 ja kirjautti nimensä jälleen ottelun tähdistöön, kun Florida hävisi Dallas Starsille torstaina jatkoajalla maalein 6-5. Myös Floridan Eetu Luostariselle kirjattiin syöttöpiste. Ottelu oli Dallasin ensimmäinen 16 päivää pitkän koronatauon jälkeen, mutta meno ei tauon aikana hyytynyt, vaan joukkue pysyi Floridan kovassa pelitahdissa. Dallasin suomalaispelaajista tosin vain Miro Heiskaselle merkittiin ottelussa tehopiste. Hän syötti Denis Gurianovin 2-2-tasoituksen ottelun toisessa erässä ylivoimalla.

Mikko Rantanen ei myöskään hyydy. Hän teki yhden maalin ja syötti kaksi, kun Colorado Avalance voitti kotonaan Minnesota Wildin maalijuhlissa peräti 7-1. Coloradon Gabriel Landeskog teki ottelussa hattutempun ja syötti yhden. Rantanen oli syöttämässä Landeskogin toista maalia. Winnipegin ainokaisen teki heti ottelun alussa Mark Scheifele ylivoimalla.