Barkov onnistui syötöissään – Florida voittoon jatkoilla

29.05.2024 06:36

Florida Panthers kairasi toisen voiton NY Rangersista jatkoajalla kotihallissaan Sunrisessa. Sarjan neljäs ottelu päättyi lukemiin 3–2 (0–1,2–0,0–1,1–0). Aleksander Barkov syötti kahta joukkueensa maaleista.

Kaksi edellistä voittanut New York Rangers onnistui avauserässä Vincent Trocheck ylivoimamaalilla. Epävireinen Panthers kokosi itsensä toiseen erään ja vastasi ensin Sam Bennettin 1–1-tasoituksella, jota kakkosyötti maalivahti Sergei Bobrovsky, sekä Carter Verhaeghen 2–1-johtomaalilla, jossa auttoi myös Aleksander Barkov. Rangersin Alexis Lafreniere tasoitti ottelun 2–2:een kolmannen erän alun osumalla, joka jäi erän ainoaksi. Jatkoajalla Sam Reinhartin pudotuspelien kahdeksas osuma takasi panttereille voiton. Osumassa auttoi taas Barkov.

Floridan Anton Lundell ja Eetu Luostarinen tahkosivat jäällä 14 minuutin pintaan. Suht samoihin peliminuutteihin ylsi myös Rangersin Kaapo Kakko.

Rangersin Igor Shesterkin teki huikeat 37 torjuntaa ja kotijengin Bobrovsky torjui 21 kiekkoa.

Ottelusarja on nyt tasan 2–2. Sarjan viides koitos on edessä toukokuun viimeisenä päivänä.

Katso myös: Floridan apukoutsi Tuomo Ruutukin intoutui voitoista.😂😂