Barkov osui tärkeään paikkaan

25.02.2024 07:26

Florida Panthers ylsi voittoon Washington Capitalsista jatkoajalla lukemin 3–2. Ottelu oli Capsin Alexander Ovetshkinin uran 1400:s, mutta venäläiskonkari pidetiin ottelussa ilman tehoja.

Sen sijaan Floridan Alexander (Barkov) teki kauden 13. osumansa ottelun kolmannen erän loppupuolella. Ylivoimaosuma tasoitti ottelun 2–2:een ja venytti sen jatkoajalle. Maali tuli Carter Verhaeghen syötöstä ja se merkittiin ensin hänelle. Barkov kuitenkin ohjasi tiukan vedon maaliin ja tilasto korjattiin jälkeenpäin. Ottelun ratkaisun iski lopulta Gustav Forsling.

New Jersey Devils voitti kotonaan Montreal Canadiensin maalein 4–3. Vaikka Devilsin nuori Jack Hughes ei kerännyt tehoja, hänen aiempi palopuheensa tehosi joukkueeseen, eikä kahden tappion putki enää venynyt. Tosin viidestä viimeisestä ottelustaan Devils on hävinnyt kolme. Montrealille tappio oli viides peräkkäinen. Joel Armia keräsi syöttöpinnan Nick Suzukin ottelun lopun 3–4-kavennuksesta.

New York Rangers otti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa lauantaina kurittamalla Philadelphia Flyersia maalein 2–1. Ottelun ratkaisi Matt Rempen ensimmäinen Rangers-maali kolmannessa erässä. Rangersin maalilla Igor Shestjorkin taituroi peräti 39 torjuntaa.

Detroit Red Wings voitti kotonaan St. Louis Bluesin hulppeasti maalein 6–1. Patrick Kane teki tehot 1+1 ja Alex DeBrincat iski kaksi maalia. Loukkaantunut Ville Husso ei kohdannut entistä seuraansa, vaan Wings-maalilla Alex Lyon taiteili 22 torjuntaa.