TILANNEHUONE

Barkov palasi – Boston voitti Floridan

27.03.2024 06:16

NHL

Aleksander Barkov palasi Florida Panthersin kokoonpanoon ja syötti ottelun ensimmäisellä  minuutilla maalin, mutta illan vastustaja Boston Bruins oli lopulta liian iso vieras. Boston voitti ottelun 4–3 (1–2,1–0,2–1).

Barkov auttoi ottelun avausmaalissa Evan Rodriguesia osumaan ja se oli Barkovin kauden 49 syöttöpinna. Panthersin Eetu Luostarinen auttoi puolestaan Sam Reinhardtia tämän kauden 51. maalissa. Luostarinen on nyt kerännyt 100 tehopistettä NHL-urallaan. Carter Verhaeghe teki pantterien kolmannen osuman. Ottelussa oli pientä nahinaa parmmuudesta ja jäähypenkki oli kovassa käytössä. Panthers keräsi 19 ja Bruins 17 jäähyminuuttia. Yv-maaleja tuli vain yksi.

”Ei ole parasta, kun joutuuj tappamaan jäähyjä, mutta ottelu oli tiukka alusta loppuun. Olimme valmiita pelaamaan, mutta heillä oli hetkensä. Niistä opimme tässä pelissä paljon”, Barkov veti yhteen lehdistölle.

Bostonin maalit taiteili Charlie McAvoy, David Pastrnak, Trent Frederic ylivoimalla ja lopuksi voittomaalin teki Pavel Zacha. Bostonin voitto nosti sen Floridan edelle NHL:n Atlantic divisioonassa.

Avausmaali…