Barkov syötti kaksi jouluottelussa – Bedardilta ilmaveivi

24.12.2023 07:08

Colorado Avalanche jyräsi Arizona Coyotesin kotijäällään maalein 4–1 (1–0,3–0,0–1). Mikko Rantanen pelasi melkein 22 minuuttia, mutta pääsi laukomaan vain kerran ja hän jäi ensimmäisen kerran kuuteen peliin ilman tehopisteitä. Edellisessä kuudessa Rantanen viimeisteli tehot 5+6, mutta koko kaudella saldo näyttää 17+25. Coloradolle voitto Arizonasta oli tällä kaudella jo toinen. Colorado on voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Myös Arizonan Matias Maccelli jäi ilman tehopisteitä.

Aleksander Barkov syötti kaksi maalia ja Florida Panthers kuittasi kotonaan makean voiton mestarijoukkue Vegas Golden Knightista. Barkov syötti Gustav Forslingin 2–1-maalin ja Sam Reinhartin 4–2-maalin ylivoimalla päätöserässä. Pientä kinaakin ottelussa riitti usein. Barkovin syksyn tehot ovat 11+21. Florida katkaisi voitolla kahden tappioputken.

St. Louis Blues teki viisi maalia kolmannessa erässä Chicago Blackhawksia vastaan ja voitti kotijoukkueen maalein 7–5. Bluesin Jordan Kyrou teki kaksi maalia, mutta illan upeimmasta vastasi jälleen Hawksin Connor Bedard (alla), jonka tehotilastossa on numerot 13+17. Blues on voittanut Chicagon kahdesti tällä kaudella ja Chicago on vienyt yhden kolmesta. Seitsemästä viimeisestä Chicgao on voittanut vain yhden.