Rantanen osui ja Barkov syötti kolme

28.12.2023 08:04

Florida Panthers voitti vierashallissa naapurikamppailun Tampa Bay Lightningia vastaan. Panthers oli vahvempi maalein 3–2 (0–1,0–1,2–1). Aleksander Barkov oli syöttämässä kaikkia kolmea Panthersin maaleja. Osumat viimeisteli Aaron Ekbald ja Sam Reinhart, joka osui kahdesti. Jälkimmäinen maali tuli alivoimalla. Tampalle osuivat Nikita Kucherov ja Michael Eyssimont. Florida on jälleen voittanut kaksi viimeisintä ja Tampan kolmen voiton putki katkesi nyt.

Sasha ja Reino…. (juttu jatkuu twiitin jälkeen…)

Colorado Avlanchen Mikko Rantanen keräsi tehot 1+1 ottelussa Arizona Coyotesia vastaan, mutta Colorado hävisi ottelun jatkoajalla. Arizona voitti kotonaan maalein 5–4 (0–1,1–3,3–0,1–0). Myös Arizonan Matias Maccelli keräsi kaksi syöttöpistettä.

Dallas Stars sai aikaiseksi yhden maalin St.Louis Bluesia vastaan ja Blues voitti kotonaan maalein 2–1 (1–0,1–1,0–0). Roope Hintz oli syöttämässä Jason Robertsin 1–2-kavennusta. Bluesin maalit teki Jake Neighbours ja Marco Scandella, jonka maalia syötti Kasperi Kapanen. Ottelussa Dallasin kolmen ottelun voittoputki katkesi.

Joonas Korpisalo torjui 34 kiekkoa ja Ottawa Senators voitti Toronto Maple Leafsin maalein 4–2. Voitto oli joukkueelle toinen peräkkäinen. Toronto teki maalinsa ensimmäisessä erässä. Ensin osui Matthew Knies ja sitten Tyler Bertuzzi. Ottawan ensimmäisen kavennuksen teki toisen erän puolivälissä Parker Kelly alivoimalla, sitten Drake Batherson osui kahdesti. Hän tasoitti toisessa erässä 2–2 ja kolmannen erän alussa hän iski 3–2-voittomaalin. Erän lopulla Brady Tkachuk laittoi myös kiekon tyhjiin. Toronto on hävinnyt neljästä viimeisestä ottelusta kolme.

New Jersey Devilsin Erik Haula syötti Ondrej Palatin viimeistelemän 1–1-tasoitusmaalin ja Devils voitti kotonaan Columbus Blue Jacketsin jatkoajalla osumin 4–3 (1–1,0–1,2–1,1–0). Ratkaisuosuman teki Timo Meier jatkoerän puolivälin tuntumassa. Devils on nyt kahden voiton putkessa, mutta se pitelee NY Rangersin johtoamssa Metropolitan divisioonassa vasta kuudetta sijaa.