Barkov syötti taas kolme maalia

30.12.2023 07:01

Aleksander Barkov oli jälleen kovassa syöttövireessä kotiottelussa NY Rangersia vastaan. Barkov antoi kolme maalin johtanutta syöttöä ja ensimmäisen niistä yhdessä Niko Mikkolan kanssa. Panthers voitti Sunrisessa maalein 4–3 (1–0,2–2,1–1) ja voitto oli joukkueelle kolmas peräkkäinen. Barkov syötti kolme maalia toisessa ottelussa peräkkäin. Hän on nyt myös Floridan seurahistorian eniten maalisyöttöjä antanut pelaaja.

Panthersin ensimmäisen maalin viimeisteli suomalaissyötöistä aivan ensimmäisen erän lopulla Evan Rodrigues. Barkov auttoi lisäksi Sam Reinhartia kahdesti. Ensin toisen erän alkupuolella 2–0-maalissa ja erän lopulla 3–2-ylivoimaosumassa. Barkovin teholuvut ovat nyt 11+27.

Juuse Saros torjui 18 kiekkoa ja päästi viisi, kun Nashville Predators kohtasi Detroit Red Wingsin perjantaina. Ottelu ratkaistiin jatkoajalla ja ratkaisijana oli Detroitin Lucas Raymond. 5–4 (2–1,0–2,2–1,1–0)-lukemin tullut voitto katkaisi Detroitin kahden ottelun tappioluisun.

Saros torjui ottelussa 78,3 prosentin varmuudella. Keskiviikon ottelussa Carolinaa vastaan hänet otettiin vaihtoon viiden päästetyn jälkeen. Perjantaina Saros torjui kuitenkin Patrik Kanen taiteilun. Kane teki ottelussa tehot 0+2 ja Alex DeBrincat 1+2. Predators on nyt kolmen tappioputkessa.