Barkov taas merkkipaalulle – Floridalle makea voitto

01.12.2023 06:48

Florida Panthers oli ylivoimainen Montrealissa torstaina. Canadiens kaatui kotihallissaan peräti maalein 5–1(0–0,1–0,4–1). Ottelun avausmaalista vastasi toisen erän alussa ottelun ykköstähdeksi valittu Aleksander Barkov.

Maali oli Barkovin NHL-uran 250:s osuma. Tällä kaudella kapteeni on viimeistellyt nyt seitsemän maalia.

”No, se nyt on taas vain yksi maali. Toivottavasti tässä päästään vielä yli 300 maaliin ja jopa sitäkin enempään. En ajattele sellaista vielä. On aina hauskaa tehdä maaleja ja paikkansa pitää käyttää”, Barkov selvitti Ballyn haastattelussa.

Ottelussa paikkansa käyttivät Floridalta kolmannen erän jyräyksessä lisäksi Sam Bennett, Evan Rodrigues Barkovin kakkossyötöstä, Carter Verhaeghe Anton Lundellin auttamana ja Oliver Ekman-Larsson. Montrealin ainoan iski Johnathan Kovacevic kolmannen erän puolivälissä.

Floridan Sergei Bobrovsky torjui 21 kiekkoa ja Montrealin Cayden Primeau 24 kiekkoa. Joel Armia pelasi Montrealin hyökkäyksessä lähes 15 minuuttia. Ottelussa nähtiin myös nyrkkiviihdettä aivan kolmannen erän lopulla.

Kolmen ottelun vieraskiertueellaan Florida voitti kaksi ja hävisi yhden.

Tällainen osuma Barkovilta tällä kertaa…