Barkov osui – Panthersille jatkoaikavoitto

07.11.2023 08:01

Florida Panthers voitti Columbus Blue Jacketsin kotonaan jatkoajalla maalein 5–4 (3–2,0–1,1–1,1–0) tehokkaan ensimmäisen erän jälkeen. Aleksander Barkov onnistui ottelussa kauden kolmannessa maalissaan.

Florida aloitti maalinteon heti ottelun ensiminuuteilla. Ottelun kolmannella minuutilla osui Ryan Lomberg 1–0, neljännellä minuutilla Gustav Forsling 2–0 ja ajassa 6.09 Barkov iski ottelun jo 3–0:aan kauden kolmannella osumallaan. Hänen maalissaan oli kakkossyöttäjänä puolustaja Niko Mikkola, joka on avustanut tällä kaudella joukkuettaan jo neljässä maalissa.

Columbus kuroi tilannetta kiinni loppuerässä Sean Kuralyn ja Boone Jennerin maaleilla. Toisen erän puolivälissä Columbus tuli tasoihin 3–3 Kirill Marchenkon osumalla ja meni johtoon kolmannen erän puolivälissä, kun Alexandre Texier osui. Panthersin Nick Cousins kuitenkin tasoitti ottelun 4–4:ään varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla ja ottelun jatkoaikaratkaisun teki Floridan tähti Carter Verhaeghe Anton Lundellin ja Matthew Tkachuk avustuksella.

Florida on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme. Columbuksella on nyt kaksi peräkkäistä tappiota ja viidestä yksi voitto.