Barkov teki heti vuoden ensimmäisen maalinsa

02.01.2022 08:46

Aleksander Barkov aloitti vuoden maalilla.@AOP

Florida Panthersin Aleksander Barkov pääsi jälleen maalin makuun kotiottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Barkov vastasi joukkueensa 2-2-tasoituksessa toisessa erässä. Barkov teki osumansa ylivoimalla. Anton Lundell tehoili antamalla syötön Mason Marchmentin 5-2-osumaan kolmannessa erässä. Montrealin Sami Niku keräsi tehot 0+2. Hän syötti Jonathan Drouinin 1-1-tasoituksen ensimmäisessä erässä ja auttoi toisessa erässä yhdessä Jesse Ylösen kanssa Nick Suzukia viemään joukkueensa 2-1-johtoon. Florida kuitenkin voitti ottelun lopulta maalein 5-2.

Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros oli kovassa kiekkotykityksessä ottelussa Chicago Blackhawksia vastan. Saros teki ottelussa 37 torjuntaa ja hänet valittiin ottelun tähdistöön. Predators voitti kotiottelunsa peräti 6-1. Myös Buffalo Sabresin maalivahti Ukko-Pekka Luukkosella oli työntäyteinen ilta. Hän teki myös 37 torjuntaa ottelussa Boston Bruinsia vastaan. Neljä meni sisään. Bruins voitti ottelun jatkoajalla 4-3.