Barkov tulessa! – Iski paluuottelussa kolmesti

30.12.2022 07:43

High five! Kolme maalia! Barkov!©AOP

Florida Panthers ei juuri antanut mahdollisuuksia Montrealille torstaina. Panthers voitti kotonaan maalein 7-2. Tappio on Montrealin neljäs peräkkäinen.

Floridan voiton takuuna oli Aleksander Barkov, joka iski hattutempun maalirikkaassa ensimmäisessä erässä. Temppu on Barkovin uran neljäs. Barkov pelasi ensimmäistä otteluaan loukkaantumisen jälkeen.

Hänen lisäkseen erässä osuivat Canadiensin Arber Xhekaj ja Josh Anderson.

Panthersin ottelun muista maaleista vastasivat Matthew Tkachuk kahdesti, ja molemmissa osumissa Barkov oli auttamassa, sekä Carter Verhaeghe ja Eetu Luostarinen.

”Kiekko selvästi pomppi minulle ja pelasin muutaman tosi hyvän kaverin kanssa, jotka löysivät minut kentältä. Pelasimme juuri niin kuin halusimme. Nyt tämä meininki pitää saada pysymään päällä”, Barkov kommentoi ESPN:llä.

Barkovin tehot ottelussa olivat 3+2 ja niillä iskettiin nimi tietysti ottelun ykköstähdeksi.

Barkovin taiteilut tästä.

Anton Levtchi teki illan ottelussa NHL-debyyttinsä Panthers-paidassa. Hän pelasi lähes kymmenen minuuttia ilman tehomerkintöjä.