Barkov tulitti yhden ja Hintzkin taas maalitykkinä

14.12.2022 07:42

Aleksander Barkov juhli maalia kotihallissa.©AOP

Aleksander Barkov teki yhden maalin ja syötti yhden ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Florida voitti ottelun 4-0.

Barkov onnistui toisen erän viimeisellä peliminuutilla Gustav Forslingin ja Matthew Tkachukin avustuksella. Maali oli suomalaishyökkääjän kauden kuudes. Sitä ennen erän alussa Barkov syötti Tkachukin 2-0-osuman. Myös Brandon Montour ja Sam Reinhart onnistuivat ottelussa. Sergei Bobrovsky torjui Panthersin maalilla 22 kertaa. Nollapeli oli ex-Columbus-vahti Bobrovskyn kauden ensimmäinen. Maalivahdilla on ollut vaikea kauden alku.

“Bobin onnistuminen oli todella tärkeää. Kun katsoo vain numeroita, ajattelee, että hänellä oli helppo ilta. Ei ollut. Hänellä oli kuitenkin tärkeä ilta. Hän ei ole saanut mitään helpolla. Tämä oli ansaittua. Olemme vaatineet paljon ja hän on vastannut pyyntöön”, Floridan päävalmentaja Paul Maurice hehkutti ESPN:llä.

Bakovin yllättävä veto näkyy tästä.

Dallas Starsin Roope Hintz ja Miro Heiskanen taituroivat yhdessä tähtipelaaja Jason Robertsonin kanssa hienon 2-1-johtomaalin ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Dallas voitti ottelun 4-1. Hintzin kauden 13. maali tuli ottelun toisen erän kolmanneksi viimeisellä sekunnilla. Lisäksi Dallas teki kolmannessa erässä kaksi osumaa tyhjiin. Toisen niistä osui Esa Lindell, jolle 3-1-maali oli kauden kolmas osuma. Toisen teki Mason Marchment. Lisäksi Ty Dellandrea osui Dallasille ottelun alussa. Devilsin ainoan teki Miles Wood.

H&H:n maali tästä. Ja Lindellin uskomaton veto tästä.

Artturi Lehkonen oli mukana kahdessa Colorado Avalanchen kolmesta maalista ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Colorado voitti kotonaan 3-2. Lehkonen onnistui ensin maalinteossa toisessa erässä alivoimalla. 2-1-osuman syötti Erik Johnson. Maali oli Lehkosen kauden kahdeksas. Kolmannessa erässä Lehkonen syötti J.T. Compherin 3-1-maalin. Coloradolle onnistui myös Devon Toews. Lehkonen nimettiin illan ykköstähdeksi.

Lehkosen alivoimaa tästä. Katsokaa upea hidastus videon lopussa.

Detroit Red Wings isännöi tiistaina Carolina Hurricanesia. Vähämaalisen ottelun vei lopulta nimiinsä Carolina maalein 1-0. Ratkaiseva maali tuli ensimmäisen erän lopussa ylivoimalla Brady Skjein mailasta. Sitä oli syöttämässä Jesperi Kotkaniemi, jolle syöttöpinna oli kauden neljäs. Ville Husso torjui Detroitin maalilla 26 kertaa ja sai nimensä tähdistöön. Ottelun ykköstähdeksi valittiin kuitenkin Canesin veskari Pjotr Kochetkov 27:lla torjunnallaan. Hänelle nollapeli oli uran kolmas. Edellinen nollapeli oli NY Islandersia vastaan lauantaina. Sebastian Aho oli yhä kokoonpanosta poissa.