Barkov uhmasi hurrikaania – Kapanen katsomossa

10.11.2022 07:21

Aleksander Barkov pelasi Carolinaa vastaan reilut 23 minuuttia.©AOP

Antti Raannan 33 torjuntaa ei riittänyt auttamaan Carolinaa ottelussa Florida Panthersia vastaan. Florida voitti ottelun kotihallissaan 3-0.

Floridan maalivahti Spencer Knight pelasi uransa kolmannen nollapelin ja teki siinä peräti 40 torjuntaa.

Floridan Aleksander Barkov onnistui jälleen maalinteossa. Hän kiskaisi Carter Verhaeghen ja Brandon Montourin syötöistä kiekon maaliin ottelun kolmannessa erässä ylivoimalla. Osuma on Barkovin kolmas tällä kaudella. Muut joukkueen maalit teki Nick Cousins ottelun ensimmäisessä erässä ja Sam Bennett, joka vetäisi kiekon tyhjiin ottelun lopulla. Bennettin vetoa oli syöttämässä Anton Lundell.

”Tässä piti olla varpaillaan koko 60 minuuttinen. Meillä oli maalilla hyvä veskari, pelasimme hyvin puolustussuuntaan ja sitten hyökkäsimme sopivasti. Tämä oli aika siisti ottelu”, Barkov totesi ESPN:lle.

Panthersin 38-vuotias Eric Staal pelasi ottelussa 1 300:nnen NHL-pelinsä. Ottelussa kiekkoili yhteensä kolme Staalia, koska kokoonpanoissa olivat myös Panthersin puolustaja Marc ja Carolinan hyökkääjä Jordan.

Ottelun toi lisäjännitystä se, että Floridassa riehui hallin ulkopuolella myös oikean säähurrikaanin tuulet ottelun aikana.

Katso Barkovin maali tästä.

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen seurasi katsomosta, kun Penguins voitti Washington Capitalsin keskiviikkona maalein 4-1 DC:ssä. Pittsburghin maaleista vastasivat toisessa erässä Jason Zucker, Brock McGinn alivoimalla ja Jeff Petry. Kolmannessa erässä Capsille osui Marcus Johansson ja sitten erän lopulla Pittsburghin Jake Guentzel laittoi vielä kiekon tyhjiin. Pittburghin sentteri Jeff Carter joutui ottelussa yhden vaihdon ajaksi pakiksi. Joukkueelta loppuivat puolustajat kesken, kun Petry loukkaantui. Petry kuitenkin palasi pian peliin.

Ottelu katkaisi Washingtonin Alex Ovetshkinin kuuden ottelun pisteputken.