TILANNEHUONE

Barkovilla täydellinen ilta – iski kolme maalia

20.04.2022 07:05

Barkovilla täydellinen ilta – iski kolme maalia

Aleksander Barkov johtaa Panthersien maalintekotilastoa 37 osumallaan.@AOP

NHL

Kiekot liukuivat Aleksander Baroville oikeaan tahtiin tiistaina. Florida Panthers voitti NY Islandersin jatkoajalla 3-2 ja Barkov viimeisteli kaikki Floridan maalit. Voittomaalin hyökkääjä teki jatkoilla, kun kellossa oli jäljellä enää 20 sekuntia peliaikaa. Kypärätemppu on Barkovin uran kolmas NHL:ssä.

Barkov pelasi nyt samassa ketjussa Claude Girouxin ja Jonathan Huberdeaun kanssa ja Huberdeau oli syöttämässä kaikkia Barkovin maaleja. Huberdeau johtaa NHL:n pistetilastoa 111 pisteellään ja on myös syöttötilaston kärkinimi 81 syötöllään. Kaverukset nimettiin myös ottelun tähdistöön.

Voitto oli Floridalle 11:s peräkkäinen. Joukkue on aivan liigan kärjessä samalla pistemäärällä Colorado Avalanchen kanssa. Floridalla on kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

MUUTA: Mikael Granlund valittiin ykköstähdeksi ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Ottelu eteni rankkareille, jossa Granlund ratkaisi. Voitto Predatorsille 3-2. Bostonin Erik Haula keräsi syöttöpisteen ottelussa St. Louisia vastaan. Boston voitti 3-2. Ville Husso teki ottelussa 32 torjuntaa.