Barkovilta uskomaton syöttö Manhattanilla

05.03.2024 06:52

Aleksander Barkov ja Sam Reinhart tehtailivat yhdessä kaksi osumaa toisessa erässä ottelussa NY Rangersia vastaan. Florida voitti Manhattanilla pelatun ottelun maalein 4–2 (1–0,2–1,2–0)

Reinhart iski ensin ylivoimamaalin Barkovin ja Carter Verhaeghen syötöistä ja parin minuutin päästä Reinhart onnistui Barkovin ja Gustav Forslingin esitöistä. Floridalle onnistuivat myös Ryan Lomberg ja Anton Lundell, joka laittoi kiekon tyhjiin liukuessaan polvillaan. Rangersin maalit tulivat ylivoimalla ja ne teki Will Cuylle ja Chris Kreider. Florida Panthers pitelee NHL:n kärkipaikkaa kahden pisteen erolla Bostoniin ja New York on siitä neljän pinnan päässä neljäntenä. Floridan voittoputki on tällä erää viiden ottelun pituinen.

St. Louis Bluesin Kasperi Kapanen keräsi syöttöpisteen Kevin Hayesin 1–1-tasoitusmaalista toisessa erässä ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan vieraissa. Ottelu eteni lopulta voittomaalikilpailuun asti. Voitto-osuman laukoi Bluesin Pavel Buchnevich. Blues voitti ottelun maalein 2–1. Kapaselle syöttopinna oli kauden 12:s. Jordan Binnington teki Blues-maalilla peräti 40 torjuntaa.