TILANNEHUONE

Belgian Eden Hazard on kaivannut kentälle

23.11.2022 12:15

Belgian Eden Hazard on kaivannut kentälle

Eden Hazard ei viihdy enää penkillä.©AOP

Jalkapallon MM2022

Belgia aloittaa MM-kisansa keskiviikkona ottelulla Kanadaa vastaan. Belgia lähtee kentälle ilman hyökkäyspään tähteään Romelu Lukakua, joka on ollut loukkaantuneena koko syksyn. Kentällä viilettää sen sijaan Real Madridin penkillä paljon aikaa viettänyt ex-Chelsean tähti Eden Hazard. Ajat Madridissa ovat olleet Hazardille vaikeita. Unelmasiirto ei ollutkaan niin unelmallinen.

”Valehtelisin, jos sanoisin, että se on positiivista. En pelaa. Minä treenaan. En silti kritisoi valmentajaa”, Hazard kommentoi Daily Mailin sivuilla.

”Olen umpikujassa. Haluan pelata enemmän. Yritän näyttää joka päivä harjoituksissa, että minulla on annettavaa. Yritän jatkaa hymyilyä. Joskus on aamuja, jolloin se on vaikeampaa. Minun tehtäväni on ollut sopeutua.”

Paljon on puhuttu Hazardin siirtymisestä muualle. Pelaaja sanoo, ettei siirrä perhettään minnekään ainakaan vielä tammikuussa. Kesällä siirto voisi tapahtua. Hazardin mukaan seura päättää siitä asiasta.

”Minulla on vielä yksi vuosi sopimustani jäljellä, joten siirto olisi seuran päätös.”

”Mutta haluaisin pelata enemmän, näyttää enemmän, että voin pelata, että olen hyvä pelaaja.”

MM-kisoissa näyttämisen voi aloittaa, kun Lukaku puuttuu kentältä. Belgialla on alkulohkossa vastassa Kanadan lisäksi Marokko ja Kroatia.

MM-kisat: Belgia – Kanada keskiviikkona 23. marraskuuta kello 21 (MTV3).