Boston kruisasi voittoon Floridassa – johtaa sarjaa

22.04.2023 06:28

Aleksander Barkovilla ja Charlie McAvoylla oli pientä nahinaa ottelussa. Barkov sai kaksiminuuttisen.©AOP

Boston Bruinsin valmentaja Jim Montgomeryn mukaan Bruins pelasi perjantaina Floridassa Boston Bruins -kiekkoa. Joukkue voitti ensimmäisen vieraspelinsä maalein 4–2 (1-0,1-0,2-2).

Parhaimmillaan Boston oli jo 4–0-johdossa Taylor Hallin, Charlie Coylen, David Pastrnakin ja Nick Folignon maaleilla.

Floridan viimeisen erän ponnistus ei riittänyt kotihallissa. Se teki kolmannen erän loppupuolella puolentoista minuutin sisään kaksi maalia, kun Gustav Forsling teki alivoimamaalin Eetu Luostarisen syötöstä ja Sam Reinhart kavensi 2–4:ään Sam Bennettin ja Aleksander Barkovin syötöistä. Syöttöpinna on Barkovin toinen pudotuspeliessä.

Linus Ullmark teki Bostonin maalilla 29 torjuntaa. Boston johtaa sarjaa nyt 2–1 ja seuraava ottelu on sunnuntaina Sunrisessa.