Boston onnistui jatkoilla – ”Tämä sattuu”

05.05.2024 07:54

Boston Bruins onnistui seitsemännessä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan ja etenee pudotuspelien toiselle kierrokselle. Bruinsin Hampus Lindholm ja David Pastrnak olivat illan juhlituimmat tähdet. Bruins voitti lauantain ottelun kotijäällään maalein 2–1(0–0,0–0,1–1,1–0).

Maaleja tehtiin vasta kolmannessa erässä. Ensin William Nylander vei Toronton 1–0-johtoon kokoonpanoon palanneen Auston Matthewsin ja Tyler Bertuzzin avustamana erän puolivälissä. Heti perään Bruinsin Hampus Lindholm kuitenkin tasoitti ottelun James van Riemsdykin ja Justin Brazeaun syötöistä.

Jatkoajalla Lindholm oli taas paikoilla ja avusti David Pastrnakia ratkaisuosumassa, joka tuli jatkon toisella minuutilla.

Bruinsin Jeremy Swayman torjui ottelussa 30 kiekkoa. Toronton Ilja Samsonov yhden vähemmän. Hän oli vahtivuorossa, koska kuuma tähtivahti Joseph Woll oli sivussa edellisen ottelun kolhun vuoksi.

Boston voitti sarjassa aiemmin ottelut 1.,3. ja 4.

”Tämä sattuu. Taistelimme takaisin mukaan tässä ottelusarjassa ja aina seitsemännen ottelun jatkoajalle asti. Olimme aika lähellä”, Nylander totesi lehdistölle.

Joukkue saa seuraavalla kierroksella vastaansa levänneen Florida Panthersin.