Boston vankasti kuskin paikalla – maalivahti tähtenä

24.04.2023 06:27

Pientä erimielisyyttä Linus Ullmarkin ja Matthew Tkachukin kesken.©AOP

Boston Bruins vahvisti johtoasemaansa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparissa Florida Panthersia vastaan. Boston voitti neljännen ottelun Floridan kotiareenalla maalein 6–2 (1-0,1-1,4-1)

Boston teki kaksi ensimmäistä maaliaan ensimmäisessä ja toisessa erässä ylivoimalla, kun Brad Marchand ja Jake DeBrusk onnistuivat. Toisen erän lopulla Panthersin Matthew Tkachuk kavensi 1–2:een.

Kolmannessa erässä Bruins mätti sitten peräti neljä osumaa. Taylor Hall iski erän loppupuolella niistä kaksi ja ensimmäisestä niistä maalivahti Linus Ullmark otti syöttöpinnan. Muut maalit olivat Tyler Bertuzzin ja jälleen DeBruskin käsialaa. Florida rimpuili erässä mukana Sam Bennettin 2–3-ylivoimaosumalla.

Floridan tehokkain oli Matthew Tkachuk tehoilla 1+1. Floridan kovat yritykset matsissa kilpistyivät viimeistään maalivahti Ullmarkiin, joka teki ottelussa 41 torjuntaa. Lopussa Ullmark myös nahinoi jäähyn arvoisesti häntä lopulta tarpeeksi kuumentaneen Tkachukin kanssa. Yhtä kaikki, hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Boston johtaa ottelusarjaa maalein 3–1 ja on enää voiton päässä jatkopaikasta.

Twiitissä Tkachukin taituruutta mailatyössä….