Boston venytti sarjaa – Floridan iskukyky hyytyi

15.05.2024 06:24

Floridan ja Bostonin välinen toisen kierroksen pudotuspelisarja venyy ainakin kuuteen otteluun. Florida johtaa ottelusarjaa enää 3–2, kun Boston kiri sarjaa tiistaina ja voitti nihkeän ottelun Floridassa maalein 2–1(1–0,1–1,0–0). Ottelupari kohtaa taas perjantaina Bostonissa.

Tiistaina Bostonin maalit tekivät Morgan Geekie avauseran viidennellä minuutilla Jake DeBruskin ja Charlie McAvoyn syötöistä. Boston laukoi ensimmäisessä erässä 13 kertaa ja Florida vain neljä. Ottelun voitto-osuman viimeisteli McAvoy toisen erän puolivälissä. Jeremy Swayman hoiti homman kotiin torjumalla 28 kiekkoa.

Bostonilaisveskarin nollapelin pilasi Sam Reinhart toisen erän alkupuolella. Osuma pudotuspeleissä oli hyökkääjän viides. Sergei Bobrovsky torjui maalillaan 26 kertaa.

Myös Edmonton Oilers onnistui Vancouver Canucksia vastaan. Ottelusarja tasoittui 2–2 Oilersin 3–2-voitolla kotiyleisön edessä. Sarjan viides ottelu pelataan perjantaina.