Bostonille iso menetys – Maccelli maalinteossa

10.01.2024 08:05

Boston Bruinsin luottovahti Linus Ullmark loukkantui jatkoajalla ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Ullmark teki torjunnan, mutta ei päässyt ylös omin avuin sen jälkeen. Loukkaantumisen jälkeen maalille tuli Jeremy Swayman, jonka ohi Arizonan Nick Schmaltz teki pian voittomaalin. Arizona voitti ottelun maalein 4–3(0–1,2–1,1–1,1–0). Voitolla se katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa.

Matias Maccelli vei Arizonan 3–2-johtoon kolmannen erän ensimmäisellä peliminuutilla. Osuma oli Maccellin kauden seitsemäs ja sitä syötti Lawson Crouse. Macellin tehot tällä kaudella ovat 7+21.

Anaheim Ducks puolestaan katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Nashville Predatorsin kustannuksella. Ducks voitti vieraissa maalein 5–3 (3–0,1–0,1–3). Joukkueen Urho Vaakanainen keräsi kauden seitsemännen syöttöpinnansa autettuaan Adam Henriquen kanssa Troy Terryä toisen erän alussa 4–0-osumassa. Ottelun lopulla Predatorsin Juuso Pärssinen kakksosyötti Denis Gurianovin ensimmäisen Predators maalin. Se kavensi ottelun vielä 3–4:ään. Syöttöpinna on Pärssisen kauden neljäs. Juuse Saros torjui Predatorsin maalilla 28 kiekkoa.

Tammikuussa 2020 tapahtui jotain ihmeellistä. Rinne!