TILANNEHUONE

Bostonissa odotetaan Raskia – harjoittelee ahkerasti

01.12.2021 20:42

Bostonissa odotetaan Raskia – harjoittelee ahkerasti

Vielä on auki palaako Tuukka Rask maalivahtihommiin. @AOP

NHL

Bostonissa odotetaan mielenkiinnolla maalivahti Tuukka Raskin päätöksiä. Suomalaisvahti on käynyt lonkkaleikkauksessa ja toipuminen on vienyt aikaa. Rask on rajoittamaton vapaa-agentti, joten periaatteessa ei ole varmaa palaako hän Bruinsin kokoonpanoon muutenkaan.

Rask on harjoitellut Bruinsin harjoitushallissa parin viimeisen viikon ajan. Se on herättänyt vähintään fanien toiveita hänen paluustaan Bruins maalille.

Tällä hetkellä Bruinsin veskareina ovat Jeremy Swayman ja Linus Ullmark, jotka pelaavat ottelut aika pitkälle puoliksi. Rask on joissain lehtijutuissa sanonut, että jos hän vielä palaa kaukaloon, haluaa hän pelata vain Bostonissa, vaikka sitten pienemmällä palkalla.

”On olemassa ymmärrys siitä, että Tuukan täytyy päättää ensin terveydestään. Ja kun hän pystyy sanomaan, että haluaa vielä tehdä tätä, sitten etsimme yhteisymmärryksen. Emme ole piilottaneet sitä faktaa, että jos hän on terve ja haluaa vielä pelata, hän on todennäköisesti osa meidän ryhmäämme”, valmentaja Don Sweeney sanoo NBC:n haastattelussa.