TILANNEHUONE

Bottas haluaa onnistua vihdoin myös perjantaina

08.06.2022 18:30

Bottas haluaa onnistua vihdoin myös perjantaina

Valtteri Bottas tietää, että Bakun kisasta voi tulla myös sekamelska.@AOP

Formula 1

Valtteri Bottas on siirtänyt Monacon kisan yhdeksännen sijan mielestään ja valmistautuu nyt hieman erilaiseen katurataan. Viikonloppuna F1-sarja kisaa Azerbaidzhanin Bakussa.

”Baku on paikka, josta minulla on hyviä ja huonoja muistoja. Toivon todellakin kerääväni lisää niitä hyviä muistoja tänä viikonloppuna”, Bottas toteaa tallin haastattelussa.

Bottas toivoo erityisesti vihdoin huoletonta kisaviikonloppua. Tähän mennessä vapaat harjoitukset ovat jääneet Alfa Romeon kuskilta liian useasti puolitiehen.

”On tärkeää, että saisimme huolettoman viikonlopun alle. Tulokset ovat olleet hyviä perjantain harjoitusten ongelmista huolimatta tähän asti, mutta jos pystymme korjaaman sen asian, saisimme esiin todellisen kapasiteettimme”, Bottas uskoo.

Bottas on kuitenkin kerännyt jo 40 MM-sarjan pistettä tililleen ja on niillä sarjassa kahdeksas.

”Tiedämme, että voimme taistella kärjen tuntumassa ja se on tavoite myös Bakussa. Tällä radalla voi tulla aika kaoottisia kisoja, joten meidän täytyy olla valmiita onnistumaan parhaan mukaan, jos joku tilaisuus tulee. Sunnuntai voi olla hauska päivä”, suomalaiskuski lisää.