TILANNEHUONE

Bottaksen Alfa Romeoon iso päivitys Silverstoneen

04.07.2023 17:23

Bottaksen Alfa Romeoon iso päivitys Silverstoneen

Ei mennyt kisa Itävallassa Alfan pojilla ihan toiveiden mukaan.©AOP

Formula 1

Itävallan kisojen häntäpäässä kurvannut Alfa Romeo saa ison päivityspaketin Silverstoneen. Tallin edustaja Alessandro Alunni Bravi uskoo sen nostavan Alfan kympin sakiin. Itävallan rajanylitysfarssikisassa Valtteri Bottas oli lopulta GP:n 15:s ja Guanyu Zhou 12:s. Sprintissä Bottas oli 20:s eli viimeinen ja Zhou 19:s.

”Suuntaamme Isoon-Britanniaan Itävallassa vietetyn haastavan viikonlopun jälkeen. Siellä suorituksemme eivät olleet aivan sitä, mitä olimme osoittaneet aiemmissa kilpailuissa”, Alunni Bravi muotoilee tallin haastattelussa.

”Tuomme Silverstoneen uuden ja tärkeän paketin, jonka parissa Hinwilin tiimi on työskennellyt kovasti viime kuukausina. Toivottavasti se auttaa meitä pääsemään takaisin kymmenen parhaan joukkoon.”

”Päivitykset ovat olleet tärkeitä kilpailijoillemme askeleen eteenpäin ottamisessa. Se on myös meidän päätavoitteemme. Pysymme luottavaisina. Haluamme näyttää, että Itävalta ei vain ollut meidän viikonloppumme ja että meillä on silti kyky taistella ja kääntää vuorovesi.”