TILANNEHUONE

Bottaksen seuraaja odottaa hyvää kohtelua Mersulla

16.01.2022 18:49

Bottaksen seuraaja odottaa hyvää kohtelua Mersulla

George Russell siirtyi Mercedekselle Williamsilta.@AOP

Formula 1

Valtteri Bottaksen seuraaja Mercedeksen F1-tiimissä, George Russell,23, sanoo ymmärtävänsä mikä tehtävä suomalaiskuskilla tallissa oikein oli. Russell näkee, että talli osoitti myös lojaalisuutta Bottakselle ja uskoo saavansa osakseen samanlaista luottamusta.

”Valtteri oli avainhenkilö ja avainkuski kaikkien niiden mestaruuksien hankkimisessa. Monet voivat sanoa hänestä negatiivisia asioita, tai mainita, että vauhti ei riittänyt Lewis Hamiltoniin nähden, mutta hän on ollut erittäin tärkeä osa menestystä ja he palkitsivat sen lojaalisuuden”, Russell sanoo Motor Sport Magazine Podcast -haastattelussa.

Seitsemän mestaruutta urallaan voittaneen Lewis Hamiltonin jatkosta ei vielä ole tietoa. Brittikuljettaja ei ole antanut kommentteja päätöskilpailun jälkeen ja hänen sanotaan miettivän tulevaisuuttaan ja jatkoaan F1-sarjassa. Hamilton pettyi pahasti, siitä miten toimitsijat jatkoivat kauden päätöskisaa viimeisen kierroksen turva-autosession jälkeen. Hamilton menetti siinä showssa kahdeksannen mestaruutensa. Bottaksesta ei ollut britille apuja päätöskisassa. Oli Hamiltonin ensi kauden tilanne mikä hyvänsä, Russell toivoo saavansa samanlaista kohtelua tallissa kuin edeltäjänsä.

”Jos teen paljon töitä ja menestyn, he osoittavat minulle sitä samaa luottamusta, eikä minun tarvitse huolestua työstäni tai tulevaisuudestani. Silloin sitä varmasti menestyy jopa yhä paremmin”, Russel uskoo.