TILANNEHUONE

Brasilialaispelaaja West Hamiin

30.08.2022 09:21

Brasilialaispelaaja West Hamiin

Lucas Paquetaa toivotaan kentälle jo keskiviikkona Spursia vastaan.©AOP

Valioliiga

Valioliigan West Ham vahvisti maanantaina hankkineensa kokoonpanoonsa brasilialaisen keskikenttäpelaaja Lucas Paquetan,25, viisivuotisella sopimuksella ranskalaisseura Lyonista. Siirtosummaksi seura ilmoittaa ennätyssumman. Summa on lehdistötietojen mukaan on noin 51 miljoonaa puntaa.

Aiemmin urallaan Paqueta on pelannut Euroopassa myös AC Milanissa.  Lyonissa hän viimeisteli 80 ottelussa 21 maalia ja  Brasilian maajoukkueessa hän on tahkonnut 33 ottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia.

West Hamissa nähdään, että Paquetaa on siunattu  erinomaisilla teknisillä taidoilla, luovuudella, terävillä syötöillä ja halulla työskennellä joukkueen eteen puolustuksessa. Fanit haluaisivat nähdä pelaajan kentällä jo keskiviikkona, kun joukkue kohtaa Tottenhamin kotikentällään.

”Seuran viime kausi oli ihan hyvä ja toivon, että edessä on minun aikanani yhä enemmän hyviä kausia”, Paqueta toteaa seuran haastattelussa.

Paqueta on West Hamin kahdeksas hankinta kesän siirtoikkunan aikana. Seuraan ovat siirtyneet myös Gianluca Scamacca, Nayef Aguerd, Maxwel Cornet, Emerson, Thilo Kehrer, Flynn Downes ja Alphonse Areola.

Valioliigaa: West Ham – Tottenham keskiviikkona 31.8. kello 21.45.