TILANNEHUONE

Candy hehkuttaa innoissaan Chelsean manageria

21.03.2022 12:47

Candy hehkuttaa innoissaan Chelsean manageria

Thomas Tuchel on tuonut paljon menestystä Chelsealle.@AOP

Valioliiga

Valioliigan Chelseasta tarjouksen jättänyt Nick Candy ylistää manageri Thomas Tuchelia haastattelussa siihen malliin, että rivien välistä voi halutessaan selvästi lukea Candyn jopa toivovan Tuchelin jäävän tehtäväänsä, jos englantilainen saa hankittua seuran itselleen.

“Thomas Tuchel on tehnyt mahtavaa työtä näinä vaikeina aikoina. Hän on puhunut hyvin, käyttäytynyt asiallisesti ja on todellinen herrasmies”, Candy totesi The Sunin haastattelussa.

Tuchelin lähdöstä on ollut paljon keskustelua sekä lehdistössä että somessa. Hänet on yhdistetty otsikoissa usein manageria etsivään Manchester Unitediin.

”On toinen juttu olla taitava manageri, täysin eri asia on olla myös upea ihminen. Tuchel on kuitenkin osoittanut olevansa molempia. Hänellä on kunnioitus mediaa kohtaan, pelaajia kohtaan ja myös faneja kohtaan. Pisteet hänelle”, Candy hehkuttaa.

Tarjoukset Chelseasta piti jättää viime perjantaina. Seuraavaksi asioista päättävä taho käy ne läpi ja etsii potentiaalisimmat ehdokkaat joukosta. Tarkkaa aikataulua Chelsean myynnille ei ole ilmoitettu, mutta medioiden mukaan tarjoajat haluavat jo alkuviikosta tietää missä mennään.