Carolina isoon voittoon – Saros torjui hienosti

03.01.2024 06:40

Carolina Hurricanes otti tiistaina neljännen peräkkäisen voittonsa ja ensimmäisen tänä vuonna, kun se kaatoi liigan kärjen New York Rangersin Manhattanilla peräti maalein 6–1 (2–0,1–1,3–0). Sebastian Aho jatkoi pisteputkeaan viiteen otteluun syöttämällä Andrei Svetshnikovin 2–0-ylivoimaosuman ensimmäisessä erässä. Svetshnikov oli kentän tehokkain kahdella maalillaan. Hän viimeisteli myös 5–1-maalin kolmannessa erässä. Rangersin ainoan iski Chris Kreider toisessa erässä.

Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros pelasi nollapelin ottelussa Chicago Balckhawksia vastaan. Nashville voitti ottelun 3–0 (1–0,0–0,2–0). Saros torjui 21 kiekkoa ja nollapeli oli hänelle kauden toinen. Urallaan Saroksella pelattuna niitä jo 22. Predatorsin osumat tulivat lähinnä ylivoimalla. Ne teki Gustav Nyqvist, Ryan O’Reilly, sekä tyhjiin ottelun lopulla Luke Evangelista.

Dallas Starsin loppukiri Montreal Canadiensia vastaan ei riittänyt, vaan Dallas taipui kotonaan maalein 3–4 (1–2,0–1,2–1). Suomalaistehoja ei ottelussa syntynyt. Canadiensin Sam Montembeault torjui 31 kiekkoa.