Carolina onnistui jälleen kotonaan – Teräväinen iski

27.05.2022 07:42

Teuvo Teräväinen teki harvinaisen ylivoimamaalin.@AOP

Carolina Hurricanes esiintyi kotiyleisönsä edessä jälleen vahvana. Joukkue otti jo seitsemännen peräkkäisen kotivoittonsa, kun NY Rangers kaatui pudotuspelisarjan viidennessä ottelussa maalein 3-1.

Ensimmäisen erän puolivälin tuntumassa Vincent Trocheck onnistui alivoimalla ja vei Hurricanesin johtoon 1-0. Rangesin Mika Zibanejad vastasi erän lopulla ylivoimalla, ja tauolle mentiin 1-1-tilanteessa. Toisen erän puolivälissä Teuvo Teräväinen upotti kiekon verkkoon onnistumalla Hurricanesille erikoisesti ylivoimalla. Yv-osuma oli Hurricanesin ensimmäinen tässä sarjassa, eikä ylivoimapelaaminen ole ollut tuloksekasta koko keväänä muutenkaan.

Toisessa erässä myös Rangersin Ryan Strome teki maalin, mutta Canesin valmentaja haastoi sen paitsiona ja haasto meni läpi. Kolmannen erän ainoasta maalista vastasi Hurricanesin Andrei Svechnikov. Antti Raanta selvisi maalillaan tällä kertaa vain 16 torjunnalla. Rangersin Igor Shestrjorkinilla oli täysi iltapuhde. Hän teki 31 torjuntaa.

Carolina ei ole pystynyt vielä vierasvoittoihin pudotuspeleissä. Seuraava yritys on edessä jälleen lauantaina New Yorkissa.

”Olin jo odottanut tällaista peliesitystä. Olemme pelanneet ihan ok, mutta nyt peli oli hyvää kokonaisuutena. Se oli enemmän sellaista, mitä oikeasti haluamme pelata”, Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour kehui ESPN:llä.

Ottelusarja Carolinalle 3-2.