Carolina vaikeuksissa – Kotkaniemi kilahti

10.05.2024 06:52

Carolina Hurricanes on sillassa. New York Rangers voitti ottelusarjassa jo kolmannen ottelun peräkkäin ja Rangers pystyy voittoihin niin kotona kuin vieraissa. Edellisen matsin tavoin Rangersin voitto tuli nytkin jatkoajalla. Se voitti lukemin 3–2(0–1,1–0,1–1,1–0).

Sebastian Aho vastasi ottelun suomalaistehoista. Hän oli syöttämässä Andrei Svetshnikovin 2–2-tasoitusta kolmannen erän lopulla. Osuma venytti ottelun jatkoille. Aholle syöttöpinna oli pudotuspelien seitsemäs. Canesin ottelun avausosuman iski ensimmäisen erän puolivälissä Jake Guentzel.

Jesperi Kotkaniemelle kertyi jäällä reilut kymmenen minuuttia peliaikaa, mutta hän otti silti näkyvää roolia ensimmäisessä erässä. Hän myös hermostui Jimmy Veseyn huitomisesta ja pudotti hanskat.

Ratkaisun teki Rangersin tähtihyökkääjä Artemi Panarin jatkoajan toisella peliminuutilla. Muista ottelun Rangers-maaleista vastasivat Chris Kreider 1–1-tasoituksessa toisessa erässä ja alivoimalla, sekä Alexis Lafreniere kolmannen erän alkupuolella.

Rangersin Igor Shestrjokin oli taas huippuvedossa. Hän torjui ottelussa 45 kiekkoa. Canesin maalia torjui ottelussa Pjotr Kotshetkov, joka pysäytti 22 kiekkoa.

Canesin Teuvo Teräväinen pelasi reilut 16 minuuttia ja laukoi kerran.  Rangers-hyökkääjä Kaapo Kakko pelasi reilut kymmenen minuuttia ja laukoi kerran.

Rangers johtaa sarjaa 3–0 ja Carolinan kausi on katkolla seuraavassa pelissä sunnuntaina.

Siitä 2–2 ja jatkoajalle….