Carolina voittoon ilman suomalaistehoja

21.04.2024 06:56

Carolina Hurricanes avasi pudotuspelisarjansa New York Islandersia vastaan kotivoitolla. Hurricanes voitti sarjan ensimmäisen ottelun maalein 3–1 (1–1,0–0,2–0).

Canesin avausmaalista ensimmäisessä erässä vastasi Jevgeny Kuznetsov ylivoimalla vain puolentoista minuutin pelin jälkeen. Islandersin tulokaspelaaja Kyle MacLean vastasi 1–1-tasoituksella hieman ennen erän puoliväliä. Toinen erä oli maaliton, mutta päätöserässä osui ensin alkuminuuteilla Stefan Noesen tehdessään voittomaalin ja loppuminuuteilla Martin Necas, joka laittoi kiekon tyhjiin. Frederik Anderssen torjui ottelussa Canesille 34 kertaa. Islandersin Semjon Varlamov pysäytti 23 kiekkoa. Suomalaistehoja ottelussa ei tullut.

Boston runnoi kotijäällään puolestaan Toronton maalein 5–1(1–0,3–0,1–1).Bruinsin tähdiksi nousi hyökkääjä Jake DeBrusk, joka teki toisessa erässä kaksi maalia, sekä maalivahti Jeremy Swayman 35 torjunnallaan. Charlie McAvoy ja Brad Marchand syöttivät molemmat DeBruskin osumat. Toronton Auston Matthews jäi maaleitta. Joukkueen kavennuksen teki päätöserän alussa David Kampf.