Carolinalle taas nollapeli – Aho ja Teräväinen osuivat

08.04.2024 06:50

Carolina Hurricanes voitti Columbus Blue Jacketsin ja voitto tuli  jälleen nollapelillä lukemin 3–0. Nolla on maalivahti Frederik Andersenin kolmas seitsemään peliin ja se tuli 23 torjunnalla.

Carolina teki yhden maalin per erä ja niistä vastasivat Andrei Svetshnikov, Sebastian Aho Jake Guentzelin ja Teuvo Teräväisen syötöstä, sekä Teräväinen.

Ottelu oli Canesin viimeinen kotipeli runkosarjassa. Loput neljä peliään se pelaa vieraissa.

Arizonan Matias Maccelli ja Juuso Välimäki auttoivat joukkuettaan taas terävillä syötöillään ja joukkue voitti San Jose Sharksin maalein 5–2. Maccelli on syöttänyt nyt 39 maalia ja Välimäki 14. Hai-mies Mikael Granlund keräsi myös yhden syöttöpisteen. Hänen syöttösaldossaan on luku 42.

Nashvillen maalivahti Juuse Saros joutui torjumaan rankkareita ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Ryan O’Reillyn osuma ratkaisi ottelun Nashvillelle lukemin 3–2. Muuten ottelussa Saros torjui 23 kiekkoa. Devilsin vahti Kaapo Kähkönen joutui jättämään jään ensimmäisessä erässä loukkaantumisen vuoksi. Hänet autettiin jäältä pois päästetyn maalin jälkeen. Kähkönen ehti tehdä myös neljä torjuntaa.

Detroit voitti päiväottelussa Buffalo Sabresin maalein 3–1. Kaikki ottelun maalit tulivat ensimmäisessä erässä. Buffalon maalilla Ukko-Pekka Luukkonen torjui 21 kiekkoa. Detroitin Alex Lyon pysäytti niitä peräti 37.

Teräväisen kauden 22:s maali….