Carolinalta tehokas takaa-ajo – Aho ratkaisi

06.04.2024 07:06

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho palasi yhden ottelun tauon jälkeen maalitöihin ja teki voitto-osuman ylivoimalla ottelussa Washington Capitalsia vastaan. Carolina vei nimiinsä kotiottelunsa kolmannen erän comebackillä maalein 4–2(0–2,1–0,3–0).

Ahon tekemä ottelun 3–2-maali tuli päätöserän toiseksi viimeisellä minuutilla ja se on pelaajan 34:s osuma tällä kaudella. Sitä ennen Martin Necas tasoitti ottelun erän puolivälissä. Loppulukemat iski Jake Guentzel vastustajan tyhjään maaliin. Hän teki ottelussa myös 1–2-kavennuksen toisessa erässä ja nosti sillä Carolinan taistelemaan vielä voitosta. Guentzelin tehot ottelussa olivat 2+1. Pjotr Kotshetkov pärjäsi maalillaan 14. torjunnalla.

Washingtonin kahdesta maalista vastasi ensimmäisessä erässä Alex Ovetshkin. Darcy Kuemper teki peräti 41 torjuntaa. Tappio oli Washingtonille viides peräkkäinen.

Carolina jahtaa NY Rangersia Central-divisioonan voitosta. Rangers johtaa divaria tosin viidellä pisteellä. Carolinalla on runkosarjaa viisi ottelua jäljellä.