Carolinan Raanta, Aho ja Teräväinen taas vauhdissa

26.01.2024 06:46

Antti Raanta teki 23 mallikasta torjuntaa ja Carolina Hurricanes voitti New Jersey Devilsin kotonaan maalein 3–2(1–0,2–0,0–2). Raanta valittiin myös ottelun ykköstähdeksi. Canes viettää Äiti-viikkoa.  Pelaajien äidit olivat tsemppaamassa poikiaan vielä tässäkin ottelussa.

Voitto on Canesin toinen peräkkäinen. Viidestä viimeisestä se on voittanut kolme.

Teuvo Teräväinen jatkoi kotijäällä siitä, mihin edellisessä matsissa Bostonissa jäi. Hän syötti ensin avauserässä Sebastian Ahon tekemän 1–0-osuman ja teki sitten itse toisessa erässä joukkueensa 2–0-maalin. Teräväinen onnistui ylivoimalla Michael Buntingin syötöstä. Teräväisen tehopisteet ovat nyt 16+13. Sebastian Aholle maali oli kauden 17:s. Hän on pelkästään tammikuussa iskenyt pinnoja 2+10.

Devilsin osumat viimeisteli päätöserässä Justin Dowling 1–3 ja Jesper Bratt 2–3. Devils-valmentaja Lindy Ruff joutui jättämään paikkansa penkin takana toisen erän lopulla, koska sai kiekon kasvoihinsa.